keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kohti kesälaitumia!



Lukuvuoden viimeiset päivät ovat käsillä ja onhan se aika taas mennyt nopeasti :) Lukuvuoteen on mahtunut monenlaista toimintaa ja mukavaa on ollut. Ehkä me ohjaajat olemme vähän lapsiakin osanneet kasvattaa. Ja lapset meitä.

Yksi lukuvuoden mieleenpainuvimmista jutuista oli ehdottomasti iltapäivätoiminnan teatteriprojekti. Paljon tehtiin lasten kanssa töitä sen eteen ja kyllä ohjaajat saivat olla ylpeitä lopputuloksesta! Ip:n kausi huipentui viime perjantaina kevätretkeen, joka oli samalla "palkinto" hienosti menneestä projektista. Kävimme lasten kanssa piknikillä ja  Oulun kaupunginteatterilla katsomassa esityksen Viidakkokirja. Tuttu satu oli tuotu hienosti pienelle lavalle ja yksinkertaisilla asioilla kerrottiin paljon. Esitys oli lastenkin mielestä todella hyvä :)



Huomisen vapaapäivän jälkeen talomme on vielä perjantaina auki, mutta sitten suljemme ovemme kesän ajaksi. Elokuussa palaamme taas töihin ja avaamme ovet lapsille. Talon porukka toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa kesää, toivottavasti monen kanssa nähdään taas syksyllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti